Afișez singurul rezultat

Products Per Page:

Pavilion patrat cu cadru din otel 3×4.5 m

1,653.75 lei

Amenajarea unei locuinte nu trebuie sa se rezume doar la interior, ci trebuie sa se extinda si in afara celor patru pereti. In ziua de astazi, exista o gama din ce in ce mai variata de mobilier si decoratiuni tot mai rafinate pentru spatiile exterioare. O curte spatioasa, plina de verdeata si flori poate fi desavarsita de prezenta unui pavilion. Astfel, va veti crea locul ideal pentru relaxare si confort.
Pavilionul este un spatiu semi-acoperit, un sistem de umbrire si protectie.
Acest pavilion este foarte potrivit pentru curtile sau gradinile locuintelor, pentru zile sau seri speciale in aer liber, petrecute alaturi de familie si prieteni.
Forma pavilionului este una patrata, iar structura sa compacta permite montarea acestuia pe orice tip de suprafata sau sol. Structura acestui pavilion este solida deoarece scheletul este fabricat din otel, asigurandu-i astfel o stabilitate mare. Otelul este mult mai durabil si rezistent decat aluminiul sau lemnul. Picioarele pavilionului sunt inoxidabile.
Acoperisul pavilionului este confectionat din polietilena, care are un grad ridicat de protectie impotriva soarelui.

Beneficiile pavilionului

Ofera umbra si protectie solara.
Este ideal pentru decorarea curtii sau gradinii, dar si pentru diverse activitati de recreere in natura.
Materialul textil care sta la baza acoperisului (poliester) este special tratat pentru a asigura protectie impotriva razelor UV.
Culori disponibile: alb, albastru, rosu, verde, galben
Dimensiuni: 300.00 x 450.00 cm