Oferim clientilor nostri, o gama foarte variata de posibilitati de personalizare prin:

– tampografie

– serigrafie directa / transferata

– transfer termic / sublimare

– print UV

– gravura mecanica si laser / fotogravura

– broderie

– timbru sec si folio

– cutter ploter

 

Tampografia este un procedeu foarte des folosit de inscriptionare ce foloseste un tampon de cauciuc siliconic ca mediu de transfer al cernelei prin parcurgerea urmatoarelor etape:

 • pe o suprafata fotosensibila denumita in cele ce urmeaza cliseu, sunt „sapate” adancituri reprezentand imaginea ce urmeaza a fi imprimata printr-un procedeu foto;
 • imaginea realizata pe suprafata cliseului este acoperita cu cerneala;
 • un tampon cu suprafata neteda realizat sub diferite forme din cauciuc siliconic neabsorbant va „ridica” cerneala de pe cliseu si o va transfera pe obiect. Astfel, elementele cheie ale procedeului tampografic il reprezinta tamponul, cliseul si cerneala, care permit decorarea obiectului cu forme si texturi diferite. Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport asfel ca, putem oferii clientilor nostri o gama foarte variata de produse. Diversitatea aplicatiilor, face ca tampografia sa reprezinte o metoda de imprimare avantajoasa, foarte economica si versatila pentru multe domenii de activitate. Tampografia poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn).

 

Serigrafia reprezinta procedeul de inscriptionare plana prin separarea graficii de reprodus in planuri independente de culoare, folosind site serigrafice confectionate conform graficii computerizate.
Avantaje: Serigrafia ofera avantaje ce sunt imposibil de realizat cu alte metode de inscriptionare folosind cerneluri: prin serigrafie se pot obtine suprafete inscriptionate in relief, fosforescente, rezistente in timp atat la spalari repetate cat si la uzura, de dimensiuni considerate ca fiind mari. Deasemenea cernelurile folosite de gasesc intr-o varietate de modele: cerneluri serigrafice rezistente la apa, gonflabile sau Plastex. Tehnica imprimarii prin serigrafiere a evoluat foarte mult, in prezent fiind posibila reproducerea atat a culorilor liniare cat si a elementelor in policromie.
Suprafete inscriptionate: textile, plastic, PVC, sticla, metal, aliaje neferoase, autocolante si altele.

 

Sublimarea termica presupune transferul unei imagini (tiparita in policromie) pe o suprafata imprimata digital (hartie speciala imprimata cu cerneala de sublimare) si transferul acestei imagini pe un suport textil din poliester folosind presiunea si temperatura adecvate. Avantaje: Rezistenta indelungata a vopselei pe material comparativ cu alte metode de imprimare.

 

Printarea UV oferă o soluție unică pentru tiraje mici și on-demand de imprimare. Imprimantele oferă versatilitate de neegalat și o reproducere de imprimare de înaltă calitate pe o gamă aproape de necrezut de materiale, produse si substraturi. Iata cateva caracteristici: Calitatea imprimării extraordinara și fiabilitate. Imprimare directă pe substraturi de pana la 150 mm grosime. Imprimarea simultană de culoare alb. Cerneală albă și lac transparent. Funcția de aplicare primer automată (pentru suprafete dificile). Imprimare cu 6 culori plus cerneluri de alb și lac. Avantajele Printarii UV: Nu exista o limita de produse/comanda (se poate printa chiar si un singur obiect). Timp scurt de finalizare a lucrarii. Nu necesita filme, schite, matrite, etc. Rezolutia foarte buna a imprimantei permite imprimarea imaginilor la o calitate incredibila, o gama uriasa de materiale, produse si substraturi printabile. Detalii tehnice: Format de imprimare maxim: 420 x 300 mm. Grosime obiect: maxim 150 mm. Rezoluţie de printare de până la 1440 x 1200 dpi. Aplicatiile Printarii UV: Personalizare promoţionale: pixuri, brichete, stickuri usb, rulete, chargere, cărţi de vizită din plastic (inclusiv transparent), din carton colorat în masă, cu scris în relief sau lac selectiv, carduri de fidelitate/legitimaţii, CD-uri, laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante etc.

 

Gravura laser este o tehnologie ce se preteaza personalizarii aproape oricarui tip de material. Majoritatea produselor pot fi acum marcate prin gravura, unele dintre ele chiar intr-o gama cromatica diversa. Va punem la dispozitie serviciile noastre de inscriptionare laser pentru: personalizarea obiectelor promotionale, industria hoteliera, fotogravura, gravura industriala, semnalistica comerciala, placi, logo-uri firme.

 

Gravura mecanica se realizeaza prin utilizarea unei freze sau a unui insert de diamant pentru a prelucra suprafata obiectului, in urma acestui proces putand fi transpuse pe diversi itemi forme grafice variate.

 

Broderia este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale (tricouri, halate, salopete, sepci, camasi, cravate, pulovere, sacouri, fuste, rochii genti, materiale promotioanale, huse auto, ecusoane scolare sau pentru firme etc.). Clientii opteaza pentru broderie atunci cand doresc reprezentarea elementelor personalizate la cea mai buna calitate posibila si cu un impact vizual puternic.

AVANTAJE:

 • durabilitate, nu dispare si nu se deterioreaza dupa spalari multiple
 • cel mai bun raport calitate / pret pentru decoratiunile textile personalizate si de serie
 • calitate excelenta a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile
 • confera un aspect exclusivist produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza
 • broderia ca procedeu de personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru si materialelor promotionale.
 • impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumina aduc stralucire, oferind noblete şi prestanta elementelor de design

CUM SE REALIZEAZA

 • Primul pas este procedeul numit digitizare prin care un model grafic (cdr, jpeg, tif, etc.) este transformat intr-un program inteles de masina de brodat, acest lucru este realizat prin intermediul unui soft specializat.
 • Urmatorul pas, dupa acceptul modelului 3d sau mostrei, este realizarea broderiei cu ajutorul masinii de brodat controlate de calculator.

 

Timbru sec si folio sunt tehnologii ce permit imprimarea materialelor precum pielea, imitatiilor din piele sau hartia. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul sec ofera produselor promotionale imprimate o nota de distinctie si eleganta. Aceasta tehnica a fost asociata in general cu agendele personalizate, dar si cu alte promotionale personalizate.

 

Cutter-plotter este o tehnologie prin care va putem oferi o gama larga de reclame pentru casete luminoase, autocolant cutterat, standuri plexiglas, standuri personalizate, router plexiglas, stiplex forex pvc, inscriptionari auto, inscriptionari vitrine, inscriptionari textile, bannere, meshe, steaguri, litere volumetrice, panouri publicitare, toate la un pret uimitor de mic. Tot prin aceasta tehnologie se realizeaza si car-branding-ul ce a luat amploare in ultimii ani datorita extinderii parcurilor auto ale companiilor din Romania. Inscriptionarea acestora s-a dovedit a fi cea mai ieftina si comoda forma de promovare a produselor si serviciilor ofertate pe piata. Evoluand de la tehnica de cutter-plotter (autocolant decupat) la printuri policrome, si bazandu-se pe principiul ‘o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte’ a crescut vizibil calitatea mesajelor transmise prin acest suport media cat si durabilitatea executiei.

 

Pentru detalii va rugam sa ne contactati prin email la adresa office@123promotionale.ro sau telefonic la numarul + 40 799 525 534