Termeni si Conditii

1. Cine Suntem

S.C. Promo Business ADV SRL, infiintata in 2016, este o companie tanara cu personal experimentat care doreste sa ofere cele mai bune produse, solutii si servicii clientilor.
Date companie
• Nume: S.C. Promo Business ADV SRL
• Nr.Reg.Com: J40/1416/2016
• CIF/CUI: RO 35573108
• Cod IBAN: RO07 INGB 0000 9999 0562 7755 ING BANK, Sucursala Piata Alba Iulia
• Sediul social: Str Victor Brauner, Nr 34-38, Sector 3, Bucuresti, 032621
• Punct de lucru: Str Victor Brauner, Nr 34-38, Sector 3, Bucuresti, 032621
• Telefon: +40 799 525 534
• Email: office@123promotionale.ro

2. Confidentialitate

Toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt Confidentiale si destinate exclusive utilizarii de catre S.C. Promo Business ADV SRL. Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de catre S.C. Promo Business ADV SRL in conformitate cu urmatoarele scopuri:
– Realizarea de comenzi on-line, respectiv facturarea produselor comandate.
– Informarea dvs. cu privire la produse noi, prin newsletter, si raspunsul intrebarilor dvs., prin formularul de contact.
Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor, a primirii de noutati sau raspunsuri la intrebarile care va framanta. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre S.C. Promo Business ADV SRL.

3. Procesarea comenzii si livrarea

Procesarea comenzii se realizeaza in baza stocurilor disponibile dupa primirea confirmarii platii avansului de minim 50% din valoarea lucrarii. In momentul lansarii comenzii va vom trimite confirmarea stocurilor si termenele de livrare. Livrarea se face pe costul nostru prin curier rapid sau cu delegatul nostru doar dupa incasarea diferentei de suma.

4. Modalitati de plata

Prin ordin de plata pe baza facturi proforme pe care v-o trimitem in urma lansarii comenzii dvs. In paralel cu factura proforma semnam contract si anexa pentru fiecare comanda.

5. Politica discounturi

in functie de valoarea totala a comenzii lansate putem acorda discounturi suplimentare astfel:
– 2% discount pentru comenzi cu valori intre 1000 si 2000€
– 3% discount pentru comenzi cu valori intre 2000 si 4000€
– 4% discount pentru comenzi cu valori intre 4000 si 8000€
– 5% discount pentru comenzi cu valori mai mari de 10000€

6. Cantitate minima

Comanda minima acceptata este de 50 buc/reper. Exista situatii in care putem comanda si mai putin de 50 buc/reper, situatii ce vor fi discutate punctual.

7. Termene de livrare

– 1 – 2 zile lucratoare pentru produsele existente pe stoc in Bucuresti (fara inscriptionare)
– 2 – 3 zile lucratoare pentru produsele existente pe stoc in Bucuresti (cu inscriptionare)
– 3 – 5 zile lucratoare pentru produsele existente pe stocul extern (fara inscriptionare)
– 5 – 7 zile lucratoare pentru produsele existente pe stocul extern (cu inscriptionare), termen ce poate varia in functie de amploarea lucrarii si de lucrariile deja existente in productie
– 10 – 15 zile lucratoare pentru comenzi import China cu transport pe avion
– 45 – 60 zile lucratoare pentru comenzi import China cu transport pe vapor

8. Politica comenzi mostre

Inaintea de lansarea unei comenzi pentru o cantitate mai mare de produse, puteti comanda o mostra din produsul dorit. Mostrele se platesc in momentul lansarii comenzii de mostre sau in momentul in care veniti sa le ridicati si nu se mai returneaza.

9. Politica personalizare

Produsele achizitionate din magazinul nostru online beneficiaza de realizare simulari grafice gratuite (in limita a doua modificari). Costurile de personalizare se calculeaza separat in urma prezentarii graficii/logo-ului si a metodei de personalizare dorita. Serviciul de personalizare este disponibil doar pentru comenzi mai mari de 50 buc/reper. Pentru produsele comandate la noi puteti puteti opta pentru serviciile noastre de personalizare prin serigrafie, tampografie, gravura laser si mecanica, termotransfer, timbru sec sau broderie. Costul de personalizare pentru fiecare din serviciile de mai sus se va calcula punctual in functie de numarul de imprimari si de elementele grafice date spre imprimare.

10. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, sunt proprietatea S.C. Promo Business ADV SRL si a furnizorilor sai. Continutul – logo-uri, poze si bannere, texte, informatii si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului.

NU vindem persoanelor fizice, doar persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate!